WORDPRESS WEBSITE ONTWIKKELING

RS-ICT is gespecialiseerd in het ontwerpen en ontwikkelen van succesvolle websites en biedt dé oplossing voor iedere ondernemer die een website wil laten ontwikkelen.

Lees meer …

WORDPRESS ONDERHOUD ABONNEMENT

Met ons WordPress Onderhoud Abonnement zorgen wij ervoor dat uw website altijd up-to-date is. Hierdoor bent u verzekerd van een altijd werkende en veilige website voor uw bezoekers.

Lees meer …

WORDPRESS WEBSITE VERHUIZEN

U heeft reeds een WordPress website, en u wilt graag verhuizen zonder down tijd van uw website. RS-ICT neemt deze zorg uit handen en kan dit binnen een aantal werkdagen realiseren.

Lees meer… 

Waarom WordPress

WordPress is een open source publicatie platform gericht op gebruikersgemak met oog op de huidige webstandaarden. Door combinatie van gebruikersgemak en kwaliteit wordt WordPress wereldwijd grootschalig ingezet voor het realiseren van internet oplossingen.

WordPress – Krachtig én eenvoudig

WordPress is volledig geoptimaliseerd om zo eenvoudig mogelijk een website of webshop te kunnen bouwen en onderhouden. Tegelijk biedt het systeem ruimte voor al uw creatieve en innovatieve ideeën, en dankzij regelmatige upgrades kunt u altijd snel profiteren van nieuwe technische ontwikkelingen.

CMS

WordPress werkt eenvoudig, overzichtelijk, en snel. Niet voor niets kent dit systeem miljoenen gebruikers, van kleine zelfstandigen tot multinationals. RS-ICT is gespecialiseerd in WordPress, en wij weten exact hoe we dit platform optimaal kunnen inzetten om voor u een website of webshop te ontwikkelen waarmee u bezoekers overtuigt en de concurrentie achterlaat.

Extra Uitbreidingen

WordPress is uit te breiden met talloze plugins en modules. Dat zorgt voor vrijwel onbegrensde mogelijkheden in design en functionaliteit. Wij maken niet alleen gebruik van de beste bestaande plugins, maar kunnen deze ook speciaal voor u ontwikkelen. U weet dus zeker dat wij uw website of webshop altijd perfect volgens uw wensen kunnen opleveren

Meer weten?

Wij informeren u graag over de mogelijkheden van een WordPress website op maat, het onderhouden van uw WordPress site of het verhuizen van uw website naar onze Webhosting.

Bel voor meer informatie: 046-4744698 of 06-23825606 of vul het contactformulier in.