Domeinnaam Registratie

Een domeinnaam is vaak het visitekaartje van uw onderneming. U wilt het waarschijnlijk gaan gebruiken voor een website en/of email. Daarnaast is het ook de naam die evt. bezoekers in hun browser intypen als ze uw website willen bekijken. Tevens is het ook het eerste wat ze zien als zoekresultaat bij een zoekmachine. Ook bij mond-op-mond reclame is een goede domeinnaam erg belangrijk. De domeinnaam heeft dus een behoorlijke impact op uw onderneming.

Een domeinnaam is uniek, en zodra u deze registreert blijft deze van u en kan niemand anders deze nog registreren. Hou dit dan ook in gedachten als u zelf een domeinnaam wil registreren. Hoe langer u wacht, hoe groter de kans dat iemand anders u voor is. Er is geen limiet voor het aantal domeinnamen dat u kunt registreren.

Dus of u nu 1 domeinnaam nodig heeft voor uw onderneming of diverse extensies voor uw bedrijfs- en/of productnaam wilt vastleggen  RS-ICT zorgt er via domeinregistratie voor dat u  over een uniek adres op internet beschikt

Uitdagingen bij Hostingdiensten

Waar in de wereld staat uw website op een server en waar wordt uw data opgeslagen? Wie kan en mag bij uw data? Denk bijvoorbeeld aan lokale wetgeving in het land waar uw website draait en de data opgeslagen wordt. Hoe betrouwbaar en veilig is de hosting? Om deze uitdagingen goed het hoofd te kunnen bieden, kunt u gebruik maken van de Hosting diensten van RS-ICT.

Hosting in eigen beheer!

RS-ICT heeft alle hosting diensten in eigen beheer. Veiligheid en beschikbaarheid zijn daarbij onze hoogste prioriteiten. De Hosting diensten van RS-ICT bevinden zich op Nederlandse bodem, daardoor is alleen de Nederlandse wetgeving van toepassing.

Visitekaartje

Uw website is vaak het eerste contact met uw bedrijf. Potentiele klanten zijn nieuwsgierig naar de door u aangeboden diensten of producten. Uw website fungeert als uw online visitekaartje. U moet er van uit kunnen gaan dat uw site altijd online is. Bij onze webhosting is dat vanzelfsprekend. Wij monitoren voor u 24/7 en grijpen bij calamiteiten direct in.

Webhosting op maat

Geen bedrijf is hetzelfde daarom bieden wij webhosting op maat naar uw behoefte. De hoeveelheid webruimte, wel of geen SQL database, automatische back-up etc. Allemaal op maat voor u samengesteld.

Goed te combineren

De webhosting van RS-ICT is eenvoudig te combineren met onze volgende diensten:

Meer weten?

Wij informeren u graag over de mogelijkheden voor een passende domeinnaam voor uw bedrijf.

Bel voor meer informatie: 046-4744698 of 06-23825606 of vul het contactformulier in.

Bekijk ook onze andere Hosting Producten

WEBHOSTING

Hosting is in feite het huren van een stukje opslag, rekenkracht en geheugen van een server voor uw website. Hosting is nodig wanneer je een website wilt of wilt e-mailen met een eigen domeinnaam.

Lees meer …

DOMEINNAAM REGISTRATIE

Uw digitale visitekaartje begint bij een unieke domeinnaam. Wij zorgen er via domeinregistratie voor dat u over een uniek adres op internet beschikt voor uw website en email.

Lees meer …

SSL CERTIFICAAT

Op elke website is het verplicht om persoonsgegevens en vertrouwelijke informatie te beveiligen tegen elke vorm van misbruik. Dit is al verplicht bij een contactformulier op uw website.

Lees meer…