Wie zijn wij?

RS-ICT is een gevestigde naam als ICT dienstverlener gevestigd in Zuid-Limburg. Begonnen in 2009, met als focus de klant te voorzien van een aan compleet andere aanpak op ICT gebied. Met een uitgebreid aantal diensten en samenwerking met diverse sterke partners kunnen wij bedrijven dienen van 1 tot 3000 werkplekken. Wij kunnen u daarom altijd een passende oplossing bieden tegen een aantrekkelijke prijs.

RS-ICT staat bekend om het persoonlijk contact dat bij ons net zo hoog staat aangeschreven als de service die we bieden richting de klant. We hebben geen 9 tot 5 mentaliteit. Wij houden niet van “uurtje-factuurtje”. Nee, eerlijk, open en transparant tegenover onze klanten. Dat is waar wij voor staan. Bij RS-ICT heeft de klant altijd 1 vast aanspreekpunt voor al zijn vragen. Zij zijn de vertaling tussen de techniek en eindgebruiker. Waar het om draait is dat uw ICT-omgeving optimaal functioneert. Professioneel vakmanschap staat daarbij voorop. Om dit te realiseren werken we samen met diverse profesionals, allen gespecialiseerd in een hun gebied. Hierdoor kunnen we helpen bij al uw ICT problemen en wensen. Of dit nu een nieuw serverpark is, Cloud Oplossingen, websites of Smartphone apps.

Geschiedenis

RS-ICT is 1 september 2009 opgericht door de huidige directeur Raymond Smits. Tijdens zijn jarenlange werkervaring bij diverse kleine en grote organisaties merkte hij dat de vraag naar maandelijkse vaste kosten voor ICT groeide. Desondanks werd met deze vraag naar zijn gevoel niks gedaan. Als reactie hierop is toen het besluit genomen om deze service zelf aan te gaan bieden. Het concept sloeg aan. Ondanks de financiële crisis steeg de klantenkring van RS-ICT maandelijks. Op 4 februari 2011 werd daarom het vaste-dienstverband opgezegd en werd de volledig focus gelegd op het bieden van een eerlijke service.

Sinds 2012 is RS-ICT een nieuwe richting ingeslagen. De ICT verandert, dus de dienstverlening ook. Cloud computing wordt en is de toekomst. We waren al op de goede weg met ons vast bedrag per maand principe. Daarom hebben we gekozen om ons vooral te specialiseren in Cloud diensten die volgens ditzelfde principe werken. En met succes! Ondertussen gaan steeds meer kleine ondernemingen aan de slag met onze Hosted Werkplek. Ook andere IT leveranciers weten onze Hosted Werkplek te vinden, die zij als reseller inzetten bij hun eigen klanten. De MKB en grotere ondernemingen kiezen steeds vaker voor onze Hosted Kantoor oplossing. Ook dit bieden wij aan als Reseller pakket voor diverse IT leveranciers in Nederland. Zoals gezegd, hetzelfde principe alleen nu volledig in de Cloud.

Door de combinatie van vakmanschap, een eerlijke en open houding ten opzichte van de klant en daardoor altijd aantrekkelijke prijzen op maat weet RS-ICT zich nu continue te onderscheiden van de concurrent. Zo kunt u onbezorgd uw werkzaamheden blijven uitvoeren, zoals het hoort!