CITRIX WERKPLEK

Met uw eigen Citrix werkplek van RS-ICT werkplek zorgt u ervoor dat u altijd en overal uw programma’s, documenten en email beschikbaar heeft. Op elk smart device.

Lees meer …

OFFICE 365 EXCHANGE

Office 365 Exchange is een dienst van Microsoft waarmee u beschikt over een 25GB mailbox en een krachtige agenda, met de mogelijkheid dit alles onderling te delen op elk smart device.

Lees meer …

ONLINE BACKUP EN DISASTER RECOVERY

De risico’s voor uw ICT omgeving zijn talrijk. Defecte hardware, bestanden die worden overschreven of verwijderd, virus gijzeling, diefstal en brand zijn enkele voorbeelden.

Lees meer… 

De Cloud Oplossingen van RS-ICT

Lage kosten, schaalbaar, nagenoeg geen onderhoud. Deze voordelen spreken iedereen aan. Maar past een cloud infrastructuur wel bij uw organisatie? En zo ja welke Cloud oplossing is dan de beste?

Je kan Cloud Oplossingen in 3 vormen onderscheiden:

  • Public Cloud

  • Private Cloud

  • Hybride Cloud

De keuze hangt o.a. af van de eisen t.a.v. beveiliging, controle, schaalbaarheid en flexibiliteit. Maar ook juridische aspecten en gebruikte applicaties spelen een rol. Als Trusted Advisor helpen wij u graag bij het maken van de juiste keuze.

Cloud in eigen beheer

Cloud diensten geven het voordeel van gebruiksgemak, flexibiliteit, efficiency en kostenbesparing. RS-ICT heeft daarom diverse Cloud diensten in eigen beheer. Beveiliging en beschikbaarheid zijn daarbij onze hoogste prioriteiten. De Cloud diensten van RS-ICT bevinden zich op Nederlandse bodem. Daardoor is alleen de Nederlandse wetgeving van toepassing.

Cloud Diensten op maat

Natuurlijk kan RS-ICT uw ICT omgeving volledig omzetten naar Cloud diensten. De vraag is natuurlijk of dit  wel nodig, handig of nuttig is. Dat is voor elk bedrijf verschillend en afhankelijk van uw wensen ten aanzien van uw ICT omgeving. Welke Cloud diensten passen bij uw bedrijfsvoering? RS-ICT denkt graag met u mee.

Voordelen RS-ICT Cloud Diensten

  • Op maat voor uw bedrijf
  • Door onze ICT security expertise, goed beveiligd
  • Flexibel en efficiënte inzet van ICT middelen
  • Overal kunnen werken, niet gebonden aan een vaste locatie
  • Cloud in eigen beheer van RS-ICT
  • Geen hoge investeringen maar een vast laag bedrag per maand

Uw eigen Cloud?

Door onze expertise in ICT security en Clouddiensten is RS-ICT ook het adres voor uw eigen Clouddiensten. RS-ICT kan voor u uw eigen Public Cloud, Private Cloud of Hybride Cloud realiseren

Meer weten?

Wij informeren u graag over de mogelijkheden voor een cloud oplossing op maat voor uw bedrijf.

Bel voor meer informatie: 046-4744698 of 06-23825606 of vul het contactformulier in.