Met Pro-actief systeembeheer is uw continuïteit gewaarborgd!

Pro-actief beheer is het zo veel mogelijk voorkomen van storingen aan uw ICT omgeving. Een server die uitvalt, datalijnen of internet dat uitvalt, gegevens die niet meer bereikbaar zijn of een harde schijf die crasht: het is de nachtmerrie van elke organisatie.
Bij RS-ICT geloven we in de kracht van pro-actief systeembeheer. Problemen voorkomen, daar gaat het om. Maar hoe doe je dat nu precies?

Pro-actief systeembeheer: Groei door minder stilstand

Eén van de belangrijkste uitdagingen in het onderhouden van een computernetwerk is het voorspellen van wat wanneer kapot gaat. Met onze oplossing kunnen we voorkomen dat veel netwerkproblemen ooit plaatsvinden. Door regelmatig en uitgebreid preventief onderhoud te combineren met real-time bewaking van uw kritieke netwerk en desktopapparaten, garanderen we de betrouwbaarheid en stabiliteit van uw automatisering

De voordelen:

Pro-actief systeembeheer is zo effectief dat onze klanten bijna onmiddellijk resultaat zien. Een regelmatig onderhouden netwerk heeft minder storingen, oogst hogere productiviteit en bespaart u supportkosten.

  • Toenemende productiviteit

  • Verminderde impact ICT storingen

  • Verminderde netwerk downtime

  • Langere levensduur van hardware door proactief beheer van (over)belasting

  • Voorkomen van grote storingen doordat kleine storingen proactief afgehandeld worden

Kenmerken van pro-actief systeembeheer

Preventief onderhoud garandeert dat uw servers, PC’s en andere vitale netwerkapparaten optimaal functioneren. Dit verbetert de betrouwbaarheid en veiligheid. 24×7 prestatiebewaking zorgt dat alle kritieke netwerkapparaten waaruit uw bedrijfsnetwerk bestaat gezond zijn en betrouwbaar en optimaal functioneren.

Meer weten?

Wij informeren u graag over de mogelijkheden van netwerk- en systeembeheer op maat voor uw bedrijf.

Bel voor meer informatie: 046-4744698 of 06-23825606 of vul het contactformulier in.

Bekijk ook onze andere Beheer diensten

PROACTIEF BEHEER

Met ons Proactief Beheer worden storingen of defecten eerder opgemerkt, waarop wij direct kunnen acteren. Hierdoor is een evt uitval of verstoring van uw ICT omgeving beperkt.

Lees meer …

SYSTEEMBEHEER

Wij regelen het systeembeheer voor veel bedrijven, van klein tot groot op de meest slimme manier. Elke organisatie stelt immers andere eisen, en daar houden wij rekening mee.

Lees meer …

REMOTE BEHEER

Met uw toestemming kunnen wij op afstand de besturing van uw server en werkstations overnemen. Hierdoor minimaliseren wij de bezoeken en verstoringen bij u op locatie.

Lees meer… 

CONSULTANCY

Met welke (nieuwe) technieken haalt u het meeste uit uw ICT omgeving? En past dit ook binnen uw budget? Voor deze vragen en meer staan wij voor u klaar met een passende oplossing.

Lees meer… 

MONITORING & PATCHMANAGMENT

De beschikbaarheid en de veiligheid van uw ICT omgeving is van vitaal belang. Het is daarom goed om uw ICT omgeving continue in de gaten te laten houden.

Lees meer…