Waarom is WordPress onderhoud belangrijk?

Regelmatig WordPress onderhoud is belangrijk voor uw website. Door onze systemen, websites en plugins constant te updaten, houden we hackers op afstand. Daarnaast zorgen de updates voor een stabielere beheeromgeving en nieuwe functies.

RS-ICT kan ook het onderhoud van uw WordPress website uit handen nemen. Als u het WordPress onderhoud bij ons onderbrengt zorgen we dat u met de juiste plugins en thema’s werkt, dat er back-ups zijn, dat uw website beveiligd is en dat alles up to date blijft.

Waarom WordPress onderhoud?

WordPress is een open source content management systeem (CMS). Dit betekent dat iedereen toegang heeft tot de code waaruit het is opgebouwd. Het voordeel hiervan is dat iedereen er extensies (plugins, thema’s, etc.) op kan schrijven waardoor WordPress voortdurend in ontwikkeling is, maar er kleeft ook een nadeel aan: niet alle developers kunnen de snelle ontwikkeling bijhouden waardoor plugins soms niet compatibel zijn met de laatste versie van WordPress of met nieuwe versies van thema’s en/of andere plugins. Tegelijkertijd hebben ook hackers en andere kwaadwillenden toegang tot de open source code. Zo kunnen ook zij zich blijven ontwikkelen en vinden ze steeds weer nieuwe ingangen en beveiligingslekken. Het is dus erg belangrijk dat je de juiste plugins en thema’s gebruikt, je alles up to date houdt en actief werkt aan de beveiliging van je website.

Gecontroleerd updaten

Wat als een plugin na het updaten niet meer compatibel is met andere onderdelen van uw website? Wat als bezoekers ineens niet meer kunnen afrekenen op uw webshop? Een kleine onregelmatigheid in de code van uw website kan grote gevolgen hebben. Daarom voeren wij in ons WordPress onderhoud altijd gecontroleerd updates uit. We testen de updates zoveel mogelijk op onze eigen (test) sites, voor grotere updates lezen we de documentatie door en we zorgen altijd dat er back-ups klaar staan voor het geval er iets mis gaat. Zo beperken we het risico op onregelmatigheden op uw website en hebben we altijd een goede back-up voor als er toch iets fout gaat.

 Beveiliging op maat

Voordat we het WordPress onderhoud op ons nemen beveiligen we de website. Dit doen we met de websites die we zelf bouwen. Met een aantal wijzigingen kunnen we de meest voor de hand liggende beveiligingslekken al gemakkelijk dichten. Verder bekijken we per site welke andere maatregelen we moeten nemen.

Verschillende backups

Ondanks alle voorzorgsmaatregelen kan er toch altijd iets met uw website gebeuren. Wij maken dagelijkse back-ups van je website tot 7 dagen terug.

WordPress helpdesk

Iedere website of webshop zorgt voor veel vragen. Van kleine vragen over het aanpassen van teksten en afbeeldingen tot grotere vragen over bijvoorbeeld het toevoegen van een betaal-functie aan uw website. Als wij uw WordPress onderhoud uitvoeren, kunt u ons bellen en/of mailen met uwvragen. Vaak kunnen we binnen enkele minuten uw vragen beantwoorden en anders zoeken we het graag voor u uit!

Externe wordpress sites

We onderhouden in principe geen websites die we niet ook hosten. Wij willen jou de zekerheid kunnen bieden die je verdient en dat kunnen we het beste als we zeker weten dat ook de hosting veilig, toegankelijk en up to date is.

Kijk daarom voor de verhuisservice van RS-ICT voor uw website. klik hier 

WordPress is voortdurend in ontwikkeling.

Regelmatig komen er nieuwe updates uit. Soms kleine, met een noodzakelijke beveiligingsupdate, soms grote, waarin soms hele nieuwe functionaliteiten zitten.

Ons onderhoudspakket bestaat uit

  • Updates van plugins, thema’s en WordPress

  • Installatie van plugins op verzoek

  • Beveiliging van uw website

  • Optimalisatie database

  • Installatie van een premium veiligheidsplugin (hierin zitten diverse veiligheidsopties ingesloten)

  • Dagelijkse backups tot 7 dagen terug

  • Helpdesk voor al uw WordPress vragen

High server

9,95*maandelijks

Ultra server

12,95*maandelijks

 Voor het aanbrengen van grote wijzigingen aan het thema, of het volledig wijzigen van het thema gelden andere tarieven. Deze kunt u op verzoek aanvragen.

De abonnementprijzen zijn exclusief de licentiekosten van premiumplugins en themes. De meeste licenties van premiumplugins en themes zijn 1 jaar geldig en dienen dan tegen een (vaak) gereduceerd tarief verlengd te worden. Zonder een geldige licentie mag de plugin wel gebruikt worden, maar kan deze niet meer geupdate worden. Het kan zijn dat na een update van WordPress een plugin en of theme dan niet meer werkt omdat in een update aanpassingen zitten voor de nieuwe versie van WordPress. De licentieprijzen verschillen per plugin of theme. Deze zullen dan ook apart gefactureerd worden

Upgrades van WordPress zelf doen?

Maar hebt u behoefte aan regelmatig wat tijd voor WordPress Ondersteuning, dan is het ook mogelijk om alleen supporturen in te kopen.

U hebt een eigen WordPress website en dat gaat allemaal prima, maar af en toe heeft u een vraag of zou u wat ondersteuning kunnen gebruiken. U vindt het makkelijk als u daarvoor een vast adres hebt en wilt u niet bezwaard voelen als u daar met vragen komt. Ook daarvoor kunt u bij RS-ICT terecht.

 Supporturen voor WordPress Ondersteuning zijn  à € 75,00 per uur.

U kunt supporturen vooraf inkopen, een soort prepaid support. Minimale afname is 5 uur. Een “prepaidkaart” voor 5 uur is € 325.
U krijgt dan een korting op de uurtarief van €10,00 bij het gebruik van een prepaidkaart.

RS-ICT zal de verplichte beveiligingsupdates van WordPress, premiumplugins en themes altijd server breed uitvoeren. Dit doen wij om de server veilig te houden tegen hackers. Mocht u site dan niet voldoen aan de updates zal deze niet meer naar behoren functioneren. Wij kunnen dan uw site weer gezond maken door de werkzaamheden uit te voeren op uurtarief of uw prepaidkaart.

Voor een zogenoemde “bevroren site” (dat is een wit scherm) door een beveiligingsupdate zijn de werkzaamheden gemiddeld 2,5 uur. Dus mocht u het onderhoud van de site zelf doen hou er rekening mee dat u het regelmatig doet en alle premiumplugins en themes up to date houdt.

Meer weten?

Wij informeren u graag over de mogelijkheden voor een WordPress Onderhoud op maat oplossing voor uw bedrijf.

Bel voor meer informatie: 046-4744698 of 06-23825606 of vul het contactformulier in.

Bekijk ook onze andere WordPress Diensten

WORDPRESS WEBSITE ONTWIKKELING

RS-ICT is gespecialiseerd in het ontwerpen en ontwikkelen van succesvolle websites en biedt dé oplossing voor iedere ondernemer die een website wil laten ontwikkelen.

Lees meer …

WORDPRESS ONDERHOUD ABONNEMENT

Met ons WordPress Onderhoud Abonnement zorgen wij ervoor dat uw website altijd up-to-date is. Hierdoor bent u verzekerd van een altijd werkende en veilige website voor uw bezoekers.

Lees meer …

WORDPRESS WEBSITE VERHUIZEN

U heeft reeds een WordPress website, en u wilt graag verhuizen zonder down tijd van uw website. RS-ICT neemt deze zorg uit handen en kan dit binnen een aantal werkdagen realiseren.

Lees meer…