Beheer op afstand

Uw netwerk veilig laten beheren op afstand? Met Remote Beheer houdt RS-ICT uw netwerk 24/7 up to date. Geheel volgens uw wensen en behoeften aan te passen! Ideaal voor klanten die geen (fulltime) systeembeheerder in huis hebben of nodig..

Beheer wanneer het u uitkomt!

Uw ICT omgeving kan worden beheerd op locatie of middels remote beheer. Remote beheer, waar de werkzaamheden worden verrichten op afstand, brengt een aantal voordelen met zich mee. Uiteraard is dit afhankelijk per situatie. Een voordeel van remote beheer kan zijn dat er sneller geschakeld kan worden, doordat wij in een zeer korte tijd de regie van uw werkplek op afstand kunnen overnemen. Dit terwijl u meekijkt of `s avonds als u dat prefereert.

De mogelijkheden van Remote beheer

Werkzaamheden die middels remote beheer kunnen worden uitgevoerd kunnen betrekking hebben op de beschikbaarheid, performance, functionaliteit en status van hardware- en software processen. Er zijn verschillende onderhoud en (remote) beheer varianten die wij aanbieden afhankelijk van de gewenste dienstverlening.

Afhankelijk van uw wensen kan een groot gedeelte van deze werkzaamheden middels remote beheer worden verricht. Denkend aan monitoring, Patch Management en back-up voor zowel server omgevingen en werkstations. Daarnaast zijn er ook mogelijkheden voor uw mobiele apparaten middels Mobile Device Management.

Meer weten?

Wij informeren u graag over de mogelijkheden van netwerk- en systeembeheer op maat voor uw bedrijf.

Bel voor meer informatie: 046-4744698 of 06-23825606 of vul het contactformulier in.

Bekijk ook onze andere Beheer diensten

PROACTIEF BEHEER

Met ons Proactief Beheer worden storingen of defecten eerder opgemerkt, waarop wij direct kunnen acteren. Hierdoor is een evt uitval of verstoring van uw ICT omgeving beperkt.

Lees meer …

SYSTEEMBEHEER

Wij regelen het systeembeheer voor veel bedrijven, van klein tot groot op de meest slimme manier. Elke organisatie stelt immers andere eisen, en daar houden wij rekening mee.

Lees meer …

REMOTE BEHEER

Met uw toestemming kunnen wij op afstand de besturing van uw server en werkstations overnemen. Hierdoor minimaliseren wij de bezoeken en verstoringen bij u op locatie.

Lees meer… 

CONSULTANCY

Met welke (nieuwe) technieken haalt u het meeste uit uw ICT omgeving? En past dit ook binnen uw budget? Voor deze vragen en meer staan wij voor u klaar met een passende oplossing.

Lees meer… 

MONITORING & PATCHMANAGMENT

De beschikbaarheid en de veiligheid van uw ICT omgeving is van vitaal belang. Het is daarom goed om uw ICT omgeving continue in de gaten te laten houden.

Lees meer…