Systeembeheer tot in de puntjes verzorgd

De ICT omgeving binnen organisaties is het gereedschap als ondersteuning voor uw bedrijfsvoering. Als dit niet goed functioneert heeft dit direct invloed op de prestaties van uw organisatie. Als systeembeheerder nemen wij u deze zorg volledig uit handen.

Focus

Als systeembeheerder richten we ons in het bijzonder op het midden- en kleinbedrijf (mkb) en dat heeft een belangrijke reden. Voor ons is persoonlijk contact met de klant enorm belangrijk. Door ons uitgebreide netwerk aan klanten hebben we een expertise opgebouwd op diverse vlakken. Of het nu gaat om boekhoud-, fiscale- of rapportagesoftware voor advocatuur betreft, wij kunnen u met onze kennis en service uitstekend van dienst zijn. Als systeembeheerder zijn wij gespecialiseerd in VMWare, Citrix en Windows omgevingen. Maar ook voor al uw Apple systemen kunt u bij ons terecht.

Uw ICT-omgeving, onze zorg

Wij nemen u de volledige zorg voor uw ICT-omgeving uit handen, zodat u zich kunt bezighouden met de kernactiviteiten van uw organisatie. Op afgesproken tijden komen wij op locatie voor periodiek en preventief onderhoud van uw netwerk en systemen. Daarnaast verzorgen wij (op afstand) de installatie van updates en nieuwe releases van de aanwezige software.

Beveiliging en controle

Het inrichten van de netwerkbeveiliging en het inrichten en controleren van de back-up procedures is een belangrijk onderdeel van ons werk. Door de inzet van slimme systemen worden we dagelijks geïnformeerd over de status van uw back-up, of over het functioneren van uw systeem. Dit doen we met maar één doel: het voorkomen van problemen. Als systeembeheerder reageren we proactief en daardoor lossen we sommige problemen al op voordat u ze opmerkt. Is er toch een probleem ontstaan? Geen nood, want wij kunnen u op elk moment en vanaf elke locatie van dienst zijn.

Meer weten?

Wij informeren u graag over de mogelijkheden van netwerk- en systeembeheer op maat voor uw bedrijf.

Bel voor meer informatie: 046-4744698 of 06-23825606 of vul het contactformulier in.

Bekijk ook onze andere Beheer diensten

PROACTIEF BEHEER

Met ons Proactief Beheer worden storingen of defecten eerder opgemerkt, waarop wij direct kunnen acteren. Hierdoor is een evt uitval of verstoring van uw ICT omgeving beperkt.

Lees meer …

SYSTEEMBEHEER

Wij regelen het systeembeheer voor veel bedrijven, van klein tot groot op de meest slimme manier. Elke organisatie stelt immers andere eisen, en daar houden wij rekening mee.

Lees meer …

REMOTE BEHEER

Met uw toestemming kunnen wij op afstand de besturing van uw server en werkstations overnemen. Hierdoor minimaliseren wij de bezoeken en verstoringen bij u op locatie.

Lees meer… 

CONSULTANCY

Met welke (nieuwe) technieken haalt u het meeste uit uw ICT omgeving? En past dit ook binnen uw budget? Voor deze vragen en meer staan wij voor u klaar met een passende oplossing.

Lees meer… 

MONITORING & PATCHMANAGMENT

De beschikbaarheid en de veiligheid van uw ICT omgeving is van vitaal belang. Het is daarom goed om uw ICT omgeving continue in de gaten te laten houden.

Lees meer…