Consultancy voor al uw ICT beslissingen

ICT Consultancy is een specifieke vorm van consultancy dat in de huidige tijd onmisbaar is voor bedrijven en organisaties. Consulting op ICT gebied is niet alleen van toepassing voor grote multinationals, maar kan ook juist belangrijk zijn voor kleine en middelgrote bedrijven.

Als u voor een beslissing of een investering staat op het gebied van ICT, gaat u niet over één nacht ijs. U wilt een goed onderbouwde keuze maken. Omdat u geen desinvestering wilt doen én omdat u een stap verder wilt komen. Maar wat is wijsheid? Welke software sluit aan bij uw wensen? Welke architectuur past bij uw groeiende bedrijf? Hoe kunt u uw netwerk het beste uitbreiden? Hoe benut u de mogelijkheden van Cloud oplossingen? Hoe maakt u uw ICT-omgeving flexibeler én veiliger?

Advies bij elk vraagstuk

Welke vragen u ook hebt, of het gaat om specifieke details of complexe vraagstukken, onze consultants geven u advies. Wij brengen uw vraagstelling helder in kaart en analyseren uw wensen. Dat levert vaak nieuwe perspectieven en oplossingsrichtingen op! We komen uiteindelijk met een concreet en goed onderbouwd advies. Op basis van dit advies maakt u een weloverwogen keuze. Verwacht geen consultants die gek zijn op dikke rapporten, maar professionals die met pragmatische ICT-adviezen komen.

De toegevoegde waarde voor u

Al bent u een ondernemer met visie, al weet u welke kant u op wilt, soms hebt u inhoudelijke ICT-kennis nodig. Die kennis leveren wij. Samen met u zorgen we dat ICT uw bedrijf optimaal ondersteunt.

Waarom zijn wij een goede partner op het gebied van ICT consultancy?

Wij hebben onze roots in de ICT-infrastructuur. Maar we hebben kennis en kunde op álle lagen van de ICT:

  • Hardware

  • Software

  • (Hybride) Cloud oplossingen

  • Virtualisatie

Als allround ICT-dienstverlener geven wij onafhankelijk en deskundig advies, waarbij wij ook de implementatie voor onze rekening kunnen nemen. Dit is onze integrale benadering, waarbij wij organisatie-architectuur en ICT-architectuur met elkaar in verband brengen tot een geïntegreerde enterprise-architectuur. Met deze benadering ontzorgen wij organisaties over de volle breedte van het ICT-domein.

Meer weten?

Wij informeren u graag over de mogelijkheden van uw consultancy vraagstukken voor uw bedrijf.

Bel voor meer informatie: 046-4744698 of 06-23825606 of vul het contactformulier in.

Bekijk ook onze andere Beheer Diensten

PROACTIEF BEHEER

Met ons Proactief Beheer worden storingen of defecten eerder opgemerkt, waarop wij direct kunnen acteren. Hierdoor is een evt uitval of verstoring van uw ICT omgeving beperkt.

Lees meer …

SYSTEEMBEHEER

Wij regelen het systeembeheer voor veel bedrijven, van klein tot groot op de meest slimme manier. Elke organisatie stelt immers andere eisen, en daar houden wij rekening mee.

Lees meer …

REMOTE BEHEER

Met uw toestemming kunnen wij op afstand de besturing van uw server en werkstations overnemen. Hierdoor minimaliseren wij de bezoeken en verstoringen bij u op locatie.

Lees meer… 

CONSULTANCY

Met welke (nieuwe) technieken haalt u het meeste uit uw ICT omgeving? En past dit ook binnen uw budget? Voor deze vragen en meer staan wij voor u klaar met een passende oplossing.

Lees meer… 

MONITORING & PATCHMANAGEMENT

De beschikbaarheid en de veiligheid van uw ICT omgeving is van vitaal belang. Het is daarom goed om uw ICT omgeving continue in de gaten te laten houden.

Lees meer…