Citrix Online Werkplek

Met uw eigen Citrix Online Werkplek van RS-ICT zorgt u ervoor dat u altijd en overal uw documenten beschikbaar heeft.
De Citrix Online Werkplek biedt u toegang tot uw eigen programma’s en gegevens, biedt u vrijheid en ontlast u van al uw automatiseringszorgen.

Werken in de Citrix Online Werkplek is daarom dus niet alleen handig en efficiënt, maar het scheelt ook in de kosten. De Citrix Online Werkplek van RS-ICT biedt u veel voordelen. Zo kunt u met weinig bandbreedte al profiteren van de voordelen van het werken in de cloud en kunt u via uw lokale printerdrivers printen. Dit is met name voordelig als u te maken heeft met thuiswerkplekken of incidentele werkplekken.

Flexibel

Werken waar u wilt, zonder zorgen. Met de beveiligde verbinding naar uw eigen RS-ICT Citrix Online Werkplek heeft u altijd toegang tot de nieuwste bestanden. Werken waar en wanneer u dat wenst. U kunt gebruik maken van elk merk en model computer, maar behoudt dezelfde werkervaring. De RS-ICT Citrix Online Werkplek is een vloeiend werkende, volwaardige ICT werkplek zonder zorgen. RS-ICT doet het onderhoud en beheer op de achtergrond.

Besparen

Met de RS-ICT Citrix Online Werkplek heeft u geen eigen servers meer nodig. U bespaart daarmee niet alleen op de aanschaf van hardware en licenties maar ook op beheer. Dit regelt RS-ICT allemaal voor u voor een vast bedrag per maand.

Meestal bent u daarmee ruim binnen een dag weer operationeel. Om er voor te zorgen dat we de meest actuele ‘stand van zaken’ kunnen reproduceren, gebruiken we een twee- of drievoudig back-up systeem.

Stabiel en Betrouwbaar

De RS-ICT Citrix Online Werkplek draait op een platform op Nederlandse bodem, in een datacenter in Amsterdam en is speciaal voor u samengesteld. Hierdoor heeft u de beschikking over voldoende resources en een stabiele omgeving. Daarnaast is alles redundant uitgevoerd wat zorgt voor een ultieme bereikbaarheid en veiligheid. Antivirus is standaard inbegrepen evenals een dagelijkse back-up.

Goede combinatie

In combinatie met Microsoft Office 365 Exchange biedt de RS-ICT Citrix Online Werkplek alles wat u nodig heeft om snel en efficiënt te kunnen werken voor een vaste lage prijs per maand.

Voordelen:

  • Uw eigen desktop overal bereikbaar, niet gebonden aan een vaste locatie

  • Inclusief Office 2016 met o.a.: Word, Excel, PowerPoint en Outlook

  • Inclusief Office 365 Exchange

  • Geen investeringen meer in hardware of Microsoft licenties

  • Redundant uitgevoerd, 99,9% uptime

  • Servers in eigen beheer van RS-ICT

  • Flexibel en efficiënte inzet van ICT middelen

  • Geen hoge investeringen maar een vast laag bedrag per maand

Brochure

Voor nog meer informatie, Klik hier voor onze online brochure.

Meer weten?

Wij informeren u graag over de mogelijkheden voor een passende Citrix Online Werkplek oplossing op maat voor uw bedrijf.

Bel voor meer informatie: 046-4744698 of 06-23825606 of vul het contactformulier in.

Bekijk ook onze andere Cloud Oplossingen

CITRIX WERKPLEK

Met uw eigen Citrix werkplek van RS-ICT werkplek zorgt u ervoor dat u altijd en overal uw programma’s, documenten en email beschikbaar heeft. Op elk smart device.

Lees meer …

OFFICE 365 EXCHANGE

Office 365 Exchange is een dienst van Microsoft waarmee u beschikt over een 25GB mailbox en een krachtige agenda, met de mogelijkheid dit alles onderling te delen op elk smart device.

Lees meer …

ONLINE BACKUP EN DISASTER RECOVERY

De risico’s voor uw ICT omgeving zijn talrijk. Defecte hardware, bestanden die worden overschreven of verwijderd, virus gijzeling, diefstal en brand zijn enkele voorbeelden.

Lees meer…