WEBHOSTING

Hosting is in feite het huren van een stukje opslag, rekenkracht en geheugen van een server voor uw website. Hosting is nodig wanneer je een website wilt of wilt e-mailen met een eigen domeinnaam.

Lees meer …

DOMEINNAAM REGISTRATIE

Uw digitale visitekaartje begint bij een unieke domeinnaam. Wij zorgen er via domeinregistratie voor dat u over een uniek adres op internet beschikt voor uw website en email.

Lees meer …

SSL CERTIFICAAT

Op elke website is het verplicht om persoonsgegevens en vertrouwelijke informatie te beveiligen tegen elke vorm van misbruik. Dit is al verplicht bij een contactformulier op uw website.

Lees meer… 

Uw website is altijd online!

RS-ICT biedt een compleet Hosting pakket. Altijd up-to-date en goed beveiligd door onze eigen ICT security experts. Standaard met 24/7 monitoring en patchmanagement op server niveau. Onze servers zijn redundant uitgevoerd. Mocht een server uitvallen dan neemt een andere deze taak direct over. Dit in combinatie met ons proactieve beheer geeft een uptime van 99,9%.

Uitdagingen bij Hostingdiensten

Waar in de wereld staat uw website op een server en waar wordt uw data opgeslagen? Wie kan en mag bij uw data? Denk bijvoorbeeld aan lokale wetgeving in het land waar uw website draait en de data opgeslagen wordt. Hoe betrouwbaar en veilig is de hosting? Om deze uitdagingen goed het hoofd te kunnen bieden, kunt u gebruik maken van de Hosting diensten van RS-ICT.

Hosting in eigen beheer!

RS-ICT heeft alle hosting diensten in eigen beheer. Veiligheid en beschikbaarheid zijn daarbij onze hoogste prioriteiten. De Hosting diensten van RS-ICT bevinden zich op Nederlandse bodem, daardoor is alleen de Nederlandse wetgeving van toepassing.

Meer weten?

Wij informeren u graag over de mogelijkheden voor de ideale Hosting oplossing op maat voor uw bedrijf.

Bel voor meer informatie: 046-4744698 of 06-23825606 of vul het contactformulier in.