PROACTIEF BEHEER

Met ons Proactief Beheer worden storingen of defecten eerder opgemerkt, waarop wij direct kunnen acteren. Hierdoor is een evt uitval of verstoring van uw ICT omgeving beperkt.

Lees meer …

SYSTEEMBEHEER

Wij regelen het systeembeheer voor veel bedrijven, van klein tot groot op de meest slimme manier. Elke organisatie stelt immers andere eisen, en daar houden wij rekening mee.

Lees meer …

REMOTE BEHEER

Met uw toestemming kunnen wij op afstand de besturing van uw server en werkstations overnemen. Hierdoor minimaliseren wij de bezoeken en verstoringen bij u op locatie.

Lees meer… 

CONSULTANCY

Met welke (nieuwe) technieken haalt u het meeste uit uw ICT omgeving? En past dit ook binnen uw budget? Voor deze vragen en meer staan wij voor u klaar met een passende oplossing.

Lees meer… 

MONITORING & PATCHMANAGEMENT

De beschikbaarheid en de veiligheid van uw ICT omgeving is van vitaal belang. Het is daarom goed om uw ICT omgeving continue in de gaten te laten houden.

Lees meer… 

Altijd een oplossing die perfect bij u past

We hebben altijd maar één doel voor ogen: uw organisatie productiever en slagvaardiger maken. We zorgen ervoor dat uw ICT optimaal en stabiel presteert. Daarnaast helpen onze specialisten u graag om uw systeem en data effectief te beschermen tegen alle bedreigingen van buitenaf. Ook kunt u bij ons terecht voor allerlei connectiviteitsvraagstukken. Kiest u liever voor het gemak en de flexibiliteit van online werkplekken? Dan bieden wij u de Cloud Oplossing die het best bij u past.

Zorgeloos werken

U wilt uw bedrijf met zo min mogelijk zorgen uitoefenen en producten of diensten leveren, zonder problemen met uw automatisering. U weet wat het kost als de server het enkele uren laat afweten of als uw bedrijf telefonisch onbereikbaar is. Om over de imago-schade nog maar te zwijgen. Automatisering is in uw bedrijf steeds belangrijker geworden. Goede en betrouwbare automatisering is een voorwaarde om probleemloos te functioneren en om de concurrentie voor te blijven.

Systeembeheerder niet bereikbaar?

Natuurlijk weet u dat al lang. Maar wat doet u als uw systeembeheerder ziek, onbereikbaar of ver weg is? Hebt u voldoende deskundigheid in huis om ingewikkelde automatiseringsproblemen op te lossen? Hoe waarborgt u de continuïteit? Regulier systeem en netwerkbeheer is vaak gericht op het verhelpen van problemen en storingen. Dat is goed maar wij denken dat het beter kan.

RS-ICT Beheer = Zorg op Maat

Uw netwerk moet steeds meer voldoen aan allerlei moderne bedrijfsspecifieke eisen. Daardoor is het complexer geworden en gevoeliger voor storingen. RS-ICT Systeem en Netwerkbeheer is een zorgsysteem op maat. Daarmee zorgt u voor continuïteit in uw bedrijfsvoering.

Meer weten?

Wij informeren u graag over de mogelijkheden van netwerk- en systeembeheer op maat voor uw bedrijf.

Bel voor meer informatie: 046-4744698 of 06-23825606 of vul het contactformulier in.