Wat is Proactief beheer?

Proactief beheer is het zo veel mogelijk voorkomen van storingen aan uw ICT-infrastructuur. Een server die uitvalt, datalijnen of internet dat uitvalt, gegevens die niet meer bereikbaar zijn of een harde schijf die crasht: het is de nachtmerrie van elke organisatie.

Bij RS-ICT geloven we in de kracht van proactief beheer. Problemen voorkomen, daar gaat het om. Maar hoe doe je dat nu precies?

Dit gebeurt op onze helpdesk door uw infrastructuur en ICT waaronder de servers 24/7 te monitoren. Er wordt veel gemeten en gecontroleerd op cruciale onderdelen waardoor wij zo nodig direct corrigerende maatregelen kunnen nemen en onmiddellijk de resultaten op onze services-dashboard kunnen waarnemen. Op deze manier proberen wij problemen voor te zijn en te voorkomen dat er iets mis gaat.

Een Pro actief beheer overeenkomst van HTR zorgt daarom voor de nodige gemoedsrust. Wij monitoren samengevat uw ICT systemen 24/7 en Proactief.

Daarnaast installeren we actief de nieuwste updates en slaan al uw gegevens veilig online op. Wanneer uw harde schijven vollopen of uw intern geheugen niet voldoende ruimte biedt, ontvangt u hierover direct een waarschuwing. Wij houden uw network nauwkeurig in de gaten door dagelijkse controle van de DNS, IP en gateways en het eventueel aanpassen hiervan.

Met behulp van RS-ICT Remote kunnen wij uw server of werkstation overnemen. We trachten het probleem op te lossen, indien dit niet lukt maken wij een afspraak op locatie om dit te verhelpen. Ook is het mogelijk om u wekelijks een rapport toe te sturen met alle gedane metingen.

Met Proactief beheer van RS-ICT uit de zorgen
Voor een vast bedrag per maand ….

Wilt u meer weten? Bel met één van onze medewerkers
via 046-4744698 of mail naar info@rs-ict.eu

Hieronder de onderwerpen in van de diensten in blokken samen gevat

Met uw toestemming kunnen wij op afstand de besturing van uw server en werkstations overnemen. Hierdoor minimaliseren wij de bezoeken bij u op locatie en besparen daarmee kostbare tijd van uw en onze medewerkers.

Meer informatie

Bewaakt uw systemen    Bij RS-ICT worden alle infrastructuren van onze relaties bewaakt waardoor onze servicedesk snel en preventief updates, patches en storingen kunnen uitvoeren en / of voorkomen.

Meer informatie

Met uw toestemming kunnen wij op afstand de besturing van uw server en werkstations overnemen. Hierdoor minimaliseren wij de bezoeken bij u op locatie en besparen daarmee kostbare tijd van uw en onze medewerkers.

Meer informatie